Birdy Products
WELKOM bij BIRDY PRODUCTS
BIRDY Products tijdens Gouden Ring Show te Roeselare editie 2013
BIRDY Products tesamen met Joels bvba aanwezig tijdens een geslaagde Gouden Ring show.

BIRDY Products Gourden Ring Show 2013
Nieuw BIRDY Cleaner All-round
BIRDY Cleaner All-round is een krachtige reiniger en ontvetter speciaal ontwikkeld voor vogelliefhebbers.

BIRDY Cleaner All-round
Rene Geukens dankzij knalprestaties in de duitse pers (het duivenblad Taubenmarkt publiceert een volledig artikel)
Lees het volledige artikel hier
Volg hier hun uitslagen van seizoen 2013 op de voet !

Rene Geukens & Godelieve Luts
René Geukens speelt 2e Provinciale op Pithiviers (383 km) met de oude duiven. De duif met ring 5095821 van 2011 is een rechtstreekse afstammeling uit duif Lore 5030538-09. Duif Lore vloog in het verleden ook al de 1e gewestelijk tegen 1379 duien op Vervins (2012) en 7e gewestelijk tegen 2760 duiven eveneens op Vervins (2010)
Volg hier hun uitslagen van seizoen 2013 op de voet !

Nieuw BIRDY-Vitaal
BIRDY-Vitaal is een Vitamine- mineralensupplement uitgebalanceerd voor sportduiven.

BIRDY Vitaal
Leo Heremans ... een fenomeen
Leo Heremans is dankzij de PIPA veiling van mei 2013 een legende. 530 duiven gingen onder de koophamer, het resultaat was verbluffend. U leest dit correct, méér dan 3 000 000 euro werd er neergeteld in deze veiling. De hoogste onderscheiding ging naar Bolt met ringnr BE12-6123198 (Nationale asduif snelheid KBDB 2012). Deze duif verhuist naar China voor de som van 310 000 euro. De duurste duif ooit !
Er bestaat geen twijfel over, Leo is gekend over gans de wereld. Zijn duiven zijn geliefd. Iedereen die er over de vloer komt, was het er over eens. Zijn duiven zijn niet alleen top, ze zitten ook prachtig gezond. Leo steekt dit niet onder stoelen of banken. Gezonde duiven dankzij het gebruik van BIRDY Products. Kijk hier voor het recept van Leo Heremans.

Leo Heremans - BIRDY Products
Al jaar en dag de basis van BIRDY Products
Om uw duiven gezond te houden, heeft BIRDY Products al jaar en dag één basisregel. Gebruik dagelijks birdy-health en birdy-sil plus in het drinkwater. Traditioneel drinkwater bevat al na enkele ogenblikken bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Birdy-health zorgt ervoor dat het drinkwater 24u en langer proper blijft. Ziektes zoals Trichomonose ('t geel), adeno-colli worden grotendeels via kruisbesmetting van het drinkwater doorgegeven van duif naar duif. Dankzij het dagelijkse gebruik van birdy-health en birdy-sil plus dient u minder antibiotica te gebruiken en uw duiven zien er stralend gezond uit. Meer gedetailleerde info kan u aanvragen via het contactformulier.
schema dagelijkse toediening birdy-health en birdy-sil plus
Meer info over de werking van de birdy producten
Adeno-coli, de kwaal van deze tijd
Volledige product catalogus BIRDY Products duiven
De volledige product cataloog van BIRDY Products voor duiven kan u hier downloaden.
Rene Geukens & Godelieve Luts
René en Godelieve staan al sinds vele jaren mee aan de top van de linburgse snelheidshokken. Niet te veel duiven is hun motto net zoals spelen voor kopprijzen. Tijdens het vluchtseizoen zit het terras afgeladen vol, het zien vallen van de duiven is er week na week een spektakel. Sinds kort zijn ze met succes overgestapt naar de halve fond vluchten.
Volg hier hun uitslagen van seizoen 2013 op de voet !

Rene Geukens - Godelieve Luts
Het begon in 2007 ....
Na enkele jaren zoek en testwerk zijn de birdy produkten begin 2007 op de markt gekomen. Neen niet uit commercieel oogpunt maar wel omdat de produkten hun strepen hadden verdiend

Bij elke nieuwe test lieten de resultaten niet lang op zich wachten. De algemene gezondheid van duiven en vogels verbeterde zienderogen. Probeer ze uit en u merkt het verschil week na week.
de birdy produkten bestaan uit een klein gamma van uitstekende produkten vervaardigd met de grootste zorg. Geen dozijn produkten waarmee u elke dag moet nadenken, wat moet ik vandaag weer in de drinkbaar en/of over het eten doen.
Hou vogels (vinken, botvinken, papegaaien, ...) en postduiven gezond door dagelijke en eenvoudige toediening van onze produkten. Overtuig uzelf, probeer ze en u staat versteld. Veel succes ! Voor vragen, opmerkingen, professioneel advies en begeleiding staan wij steeds paraat. Vul het contact formulier in en wij reageren ASAP zonder commerciele bijbedoelingen.
Dutch Language French Language German Language English Language