Birdy Products
Nuttig om weten en veelgestelde vragen
Dankzij de birdy produkten wordt het verlies van jonge duiven drastisch beperkt. Zowel jonge als oude duiven trainen beter, zijn heviger en hebben veel meer levenslust.
Door toediening van birdy-health en birdy-sil plus in het drinkwater krijgen de duiven krijtwitte neuzen en mooi roos vlees. Zowel duiven als vogels blijven een stuk gezonder. BIRDY verhoogt de natuurlijke weerstand op een biologische manier. De BIRDY produkten zijn SUPER geconcentreerd en dus HEEL zuinig in gebruik. De produkten werken preventief NIET genezend. Om hokken en kooien te desinfecteren maak je gebruik van de handige birdy-loft spray. De spray werkt desinfecterend en is ideaal zowel tijdens het kweekseizoen als bij extreme hitte.

DAGELIJKS dezelfde produkten gebruiken .... eenvoudiger kan NIET !!!

Niet overtuigd .....probeer de BIRDY produkten en u merkt het verschil week na week.


VEEL GESTELDE VRAGEN :
V: Mag ik nog thee, vitaminen of andere voedingssupplementen toedienen.
A: Absoluut, maar NIET in het drinkwater altijd over het eten, dit zorgt trouwens voor een veel betere opname

V: Moet ik de BIRDY produkten dagelijks gebruiken
A: JA, hiermee zal je het beste resultaat bereiken

V: Mag ik birdy-health hoger doseren
A: JA, birdy-health mag u hoger doseren, als u iets merkt mag u gedurende 1 week stijgen naar een dagelijkse toediening van 12 of 15 druppels ga NOOIT hoger

V: Mag ik birdy-sil plus hoger doseren
A: Neen, birdy-sil plus is HEEL geconcentreerd, hou u aan 1 druppel per liter drinkwater

V: Ik gaf veel appelazijn alvorens ik met BIRDY startte is dit nog nodig
A: Neen, de BIRDY produkten zorgen ervoor dat vogels en duiven langer gezond blijven ook zonder appelazijn. Hou het simpel

V: Wat is het verschil tussen jullie omega olie en deze met schapenvet
A: omega vetzuren zijn natuurlijke, plantaardige ONVERZADIGDE vetzuren, schapenvet is hoofdzakelijk dierlijk VERZADIGD vet en heeft weinig tot niets te maken met onverzadigde omega vetzuren (met een verhoogde kans op PCB's). Herinner u maar de dioxinekwestie van enkele jaren geleden. Verzadigde vetten zijn totaal NIET essentieel en bovendien ongezond. Koop dus nooit een omega olie waarvan de verhouding omega 3, 6, 9 niet vermeld wordt. Meestal heeft deze olie dan ook een slechte verhouding. Het is triest dat er op deze manier te werk gegaan wordt, vermits een slechte verhouding net een tegenovergesteld effect teweeg kan brengen.
Als slot, OMEGA olie heeft een absolute meerwaarde, maar informeer u goed alvorens u zomaar een willekeurige omega olie toedient.

DAGELIJKS dezelfde produkten gebruiken .... eenvoudiger kan NIET !!!
Dutch Language French Language German Language English Language